Tisztelt Körmendiek!

A rendelkezésre álló információk alapján városunkban nincs koronavírussal fertőzött beteg, de az elővigyázatosság jegyében, a járvány megelőzése érdekében hozott Kormányzati ajánlásokhoz igazodva Körmend Város Önkormányzata az alábbi döntéseket hozta:

A március 15-i ünnepséghez kapcsolódó, zárt térben megrendezendő események törlésre kerülnek. A törlés érinti a Kossuth Kaszinó elnevezésű rendezvényt, a 16:00 órai fotókiállítás megnyitóját, valamint a gyermekek számára megrendezendő játszóházat.

A Szabadság téri ünnepi műsor és megemlékezés korlátozott formában kerül lebonyolításra. Kikerül a programból a Körmendi Kulturális Központ által szervezett műsor, és kizárólag az ünnepi beszéd, valamint a Kossuth szobor megkoszorúzása kerül megtartásra.

Kérem a tisztelt lakosságot, hogy vegye figyelembe a Magyar Kormány, valamint az Országos Operatív törzs ajánlásait, ezzel segítve a megelőzés hatékonyságát! Az aktuális információk egyébként folyamatosan elérhetőek a koronavirus.gov.hu weboldalon, valamint a facebook.com/koronavirus.gov.hu Facebook oldalon.

Mindenki vigyázzon magára és embertársaira!