Holnap sorsdöntő önkormányzati választásokat rendeznek hazánkban. Arról kell döntést hoznunk, hogy merre kormányozzuk tovább az otthonunk, Körmend jövőjét.

Tizenhét évvel ezelőtt, amikor először bizalmat kaptam a választóktól, volt egy világos és egyértelmű jövőképünk arról, hogy az Önök segítségével hova szeretnénk eljuttatni Körmendet. Az elmúlt években számtalan olyan fejlesztés, elképzelés valósult meg a városunkban, amelyre mindannyian büszkék lehetünk. Sikerült Körmendet visszahelyeznünk abba a térségi vezető pozícióba, ahova mindig is tartoznia kellett volna.

Ezeket a sikereket azonban soha nem adták könnyen. Mindig, mindenért meg kellett harcolnunk. Mindehhez a küzdelemhez szükség volt az Önök támogatására és a Magyar Kormány szövetségére. Ez a hármas egység volt képes arra, hogy szilárd alapokra helyeztük Körmend és az itt élő emberek jövőjét.

Az október 13-i önkormányzati választásoknak az a tétje, hogy tovább tudunk-e haladni a fejlődés útján, vagy pedig a város megreked az egymással veszekedő, jövőképpel nem rendelkező, a magyar kormánnyal együttműködni képtelen ellenzéki szervezetek miatt.

Több milliárd forint értékű fejlesztés megvalósulása a tét, amit Mi, körmendiek közösen harcoltunk ki. Meg kell kezdenünk a Batthány-kastélyegyüttes és a Rába-part felújítását, meg kell építenünk a piaci csarnokot, és továbbra is növekvő pályán kell tartanunk a helyi gazdasági és foglalkoztatási mutatókat. Tovább kell erősítenünk az egészségügyi és a szociális ellátásainkat, játszótereket és zöldfelületeket, valamint utakat és járdákat kell rendbe raknunk.

Óriási feladat, melyhez továbbra is szükség van az Önök támogatására és javaslataira. Széthúzás helyett egységre, nagy szavak és ígérgetések helyett pedig kemény munkára van szükség.

Kérem Önöket, hogy segítsék a fejlődő és biztonságos Körmend továbbépítését, és szavazataikkal támogassák a Fidesz-KDNP körmendi jelöltjeit!