A mai napon én is kitöltöttem és visszaküldtem a Magyar Kormány által indított, a családok védelméről szóló nemzeti konzultációt. Hatgyermekes családapaként én magam is kiemelten fontosnak tartom a magyar családok támogatását és megerősítését.

A mi álláspontunk világos és egyértelmű:

Mi nem a bevándorlásra, hanem a gyermekekre és a családtámogatásokra szeretnénk építeni Európa és Magyarország jövőjét. Erősebb családokkal ugyanis egy erősebb nemzetet és egy erősebb Európát építhetünk.

Éppen ezért 2010. óta óriási változások történtek a magyar családpolitika terültén is. Magyarország Kormánya 8 év alatt megduplázta a családtámogatásokra fordított kormányzati támogatást, bevezette és folyamatosan bővítette a családi adórendszert és az otthonteremtési programot. Segítette a kisgyermekes édesanyákat, hogy ne kelljen munka, tanulás és gyermeknevelés között választaniuk. Továbbá Európában is egyedülálló ingyenes gyermekétkeztetési, tankönyvellátási és gyermeküdültetési programot működtetünk.

Mindehhez a munkához pedig az önkormányzatok is igyekeztek hozzájárulni a maguk módján. Körmenden például az elmúlt években több óvoda és iskola is megújult, kiemelt ösztöndíjprogramokat működtetünk, mellyel a szociálisan rászoruló egyetemistákat támogatjuk, a tankönyvtámogatási programunkat pedig a helyi középiskolások vehetik igénybe.

A kormány most újabb családbarát intézkedéseket tervez, és ehhez várják az emberek véleményét. Kérem Önöket, hogy mondják el véleményüket, és töltsék ki Önök is a családok védelméről indított nemzeti konzultációt! Hajrá Magyarország, hajrá Körmend!