Utána jártunk annak, hogy Vas megye nagyobb városainak vezetői mit tartanak költségvetésük legfontosabb tételének. 3,5 milliárdnyi fejlesztést szedtünk össze körképünkben.

A Batthyány Örökségközpont, a kórház, infrastrukturális és az energiatakarékossági fejlesztések – ezeket emelte ki Bebes István, Körmend polgármestere a legjelentősebb beruházások között a várost illetően. Az Örökségközpontról szóló támogatási szerződést éppen egy éve írta alá Bebes István Breznovits Istvánnal, a Nyugat-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójával. 800 millió forint a kastély-projekt felújításának támogatása, a régió egyik kiemelt turisztikai projektje. Bebes István hangsúlyozta: az előző ciklusban 10 milliárd forintnyi fejlesztés érkezett a térségbe, ebben a ciklusban is ennyivel számol. Ehhez pedig még hozzájönnek a helyi cégek fejlesztései, bővítései, munkahelyteremtő beruházásai.

Utána jártunk annak, hogy Vas megye nagyobb városainak vezetői mit tartanak költségvetésük legfontosabb tételének. 3,5 milliárdnyi fejlesztést szedtünk össze körképünkben.

A Batthyány Örökségközpont, a kórház, infrastrukturális és az energiatakarékossági fejlesztések – ezeket emelte ki Bebes István, Körmend polgármestere a legjelentősebb beruházások között a várost illetően. Az Örökségközpontról szóló támogatási szerződést éppen egy éve írta alá Bebes István Breznovits Istvánnal, a Nyugat-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójával. 800 millió forint a kastély-projekt felújításának támogatása, a régió egyik kiemelt turisztikai projektje. Bebes István hangsúlyozta: az előző ciklusban 10 milliárd forintnyi fejlesztés érkezett a térségbe, ebben a ciklusban is ennyivel számol. Ehhez pedig még hozzájönnek a helyi cégek fejlesztései, bővítései, munkahelyteremtő beruházásai.