Hivatalosan ugyan lezárta kampányát csütörtök este a FIDESZ-MPSZ körmendi szervezete azonban a vasárnapi választások előtt a munka még nem fejeződött be.

Bebes István polgármester szimpatizánsai körében elmondta, hogy mindent meg fognak tenni azért, hogy magas számban járuljanak az urnák elé a helyi választópolgárok.

A polgármester beszélt arról, hogy az elmúlt időszakban Körmendre mintegy 9,83 milliárd forintnyi forrást tudtak folyósítani különböző pályázatok segítségével, ami az itt élők életminőségének javítását szolgálta. A párt képviselői tették a dolgukat és tennék a jövőben is, amennyiben bizalmat szavaznak nekik a helyiek a következő ciklusban is.

A polgármester röviden összefoglalta azokat a projekteket, amiket megvalósítottak a település fejlődése érdekében többek között volt szó intézményfelújításokról, szennyvízbekötésről, a Fő tér megújításról és a kastély projektről.

A képviselők a várossal, a városért dolgoznak évek óta, hiszen úgy tartják, hogy Körmend annak a 11700 embernek a közös tulajdona, akik a városban laknak.

(VN)